• Τα τρόφιμα που διαθέτουμε προς πώληση σε καμία περίπτωση δεν αρκούν το καθένα ξεχωριστά ή στο σύνολό τους για να καλύψουν πλήρως τις διατροφικές ανάγκες βρεφών, παιδιών μικρής και μεγαλύτερης ηλικίας, ούτε αποτελούν «παρασκευάσματα για βρέφη» ή/και «παρασκευάσματα δεύτερης βρεφικής ηλικίας», όπως αυτά καθορίζονται από την σχετική εθνική και κοινοτική νομοθεσία.
  • Κάθε φυσιολογικό υγιές βρέφος, νήπιο ή παιδί, χρειάζεται διαφοροποιημένο διαιτολόγιο και πάντα κρίνεται απαραίτητη η γνώμη του οικείου παιδιάτρου πριν την εισαγωγή οποιασδήποτε τροφής στο διαιτολόγιό του.
  • Το χρονικό διάστημα εισαγωγής διάφορων κατηγοριών στέρεων τροφών στη διατροφή βρεφών, νηπίων και παιδιών δεν εξαρτάται μόνο από την ηλικία, αλλά και από άλλους παράγοντες.
  • Οι ηλικιακές ομάδες που χρησιμοποιούνται στα πλαίσια παρουσίασης του menu είναι ενδεικτικές.
  • Η κατανάλωση φαγητών από βρέφη, νήπια και παιδιά πρέπει να γίνεται πάντα υπό την επίβλεψη ενήλικα, προς αποφυγή οποιουδήποτε κινδύνου πνιγμού.
  • Συνιστούμε να αποφεύγετε το ζέσταμα του φαγητού σε φούρνο μικροκυμάτων.
  • Παρακαλούμε ενημερώστε το προσωπικό της επιχείρησης για τυχόν αλλεργίες ή δυσανεξίες που μπορεί να έχετε, το μενού μας μπορεί (ή είναι πιθανό) να περιέχει ίχνη από αλλεργιογόνες ουσίες οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν αλλεργία ή δυσανεξία.
  • Σε κάθε προϊόν που προσφέρουμε, αναγράφουμε αναλυτικά τα συστατικά του και με έντονα τονισμένα μαύρα γράμματα αναφέρουμε τυχόν τροφές που θεωρούνται ως αλλεργιογόνες.
Telephone Cart Info My Account Proceed Scroll Drag Horizontally Vegetables Legumes Meat Fish Soups Desserts Super Pulp Close Facebook Instagram

Η παραγγελία μου

Συνέχισε την παραγγελία σου

Πώς Λειτουργεί

ΒΗΜΑ 1ο

Το φαγητό έγινε παιχνιδάκι! Συνδεθείτε και δώστε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσα από το site μας ή τηλεφωνικά.

ΒΗΜΑ 2ο

Είτε παραγγείλατε μέρες πριν, είτε αυθημερόν, ο Chef μας ετοιμάζει το γεύμα σας την ημέρα παράδοσης, για να φτάσει στα χέρια σας ολόφρεσκο.

ΒΗΜΑ 3ο

Πάνω στην ώρα! Η παραγγελία σας παραδόθηκε. Καλή όρεξη, γιαμ γιαμ!

Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search
Η κουζίνα μας εξυπηρετεί για άμεσες παραγγελίες από Δευτέρα έως Σάββατο, 11πμ - 10μμ. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες μόνο οι προπαραγγελίες.×