Όλα τα γεύματά μας και οι πρώτες ύλες είναι ημέρας. Για το λόγο αυτό, η οργάνωση των προμηθειών αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα διαχείρισης και άψογης διεξαγωγής των παραγγελιών μας, έτσι ώστε να διασφαλίζουμε καθημερινά τις σωστές ποσότητες υλικών στην κουζίνα μας, να αποφεύγουμε τη σπατάλη τροφίμων και να παραδίδουμε την παραγγελία σας στην ακριβή ώρα που έχετε δηλώσει.

Στα πλαίσια αυτής της συστηματικής προσπάθειας, επιβραβεύουμε κάθε παραγγελία που μας βοηθάει να γνωρίζουμε και να προγραμματίζουμε τις ανάγκες των προμηθειών μας εκ των προτέρων. Το σύστημα επιβράβευσης Babyfood Joy ισχύει για όλες τις παραγγελίες που δίδονται ηλεκτρονικά, το αργότερο μέχρι και τις 9:00μμ το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Πώς κερδίζετε πόντους

Με κάθε 1€ αγορών, 1 πόντος προστίθεται στο λογαριασμό σας. Μόλις συμπληρώσετε τουλάχιστον 30 πόντους, μπορείτε να τους εξαργυρώσετε κερδίζοντας 3€ έκπτωση στην επόμενη παραγγελία σας. Μπαίνοντας στο my account μπορείτε να δείτε όλο το ιστορικό των παραγγελιών σας, καθώς και πόσους πόντους διαθέτετε.

Πώς εξαργυρώνετε τους πόντους σας

Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, αν έχετε αρκετούς πόντους στο λογαριασμό σας, εμφανίζεται ένα μήνυμα το οποίο σας ρωτά αν θέλετε να εξαργυρώσετε τους πόντους στην τρέχουσα αγορά σας. Πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στο μήνυμα αυτό, η έκπτωση εφαρμόζεται απευθείας στο υπόλοιπό σας.

Telephone Cart Info My Account Proceed Scroll Drag Horizontally Vegetables Legumes Meat Fish Soups Desserts Super Pulp Close Facebook Instagram

Η παραγγελία μου

Συνέχισε την παραγγελία σου

Πώς Λειτουργεί

ΒΗΜΑ 1ο

Το φαγητό έγινε παιχνιδάκι! Συνδεθείτε και δώστε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσα από το site μας ή τηλεφωνικά.

ΒΗΜΑ 2ο

Είτε παραγγείλατε μέρες πριν, είτε αυθημερόν, ο Chef μας ετοιμάζει το γεύμα σας την ημέρα παράδοσης, για να φτάσει στα χέρια σας ολόφρεσκο.

ΒΗΜΑ 3ο

Πάνω στην ώρα! Η παραγγελία σας παραδόθηκε. Καλή όρεξη, γιαμ γιαμ!

Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search
Η κουζίνα μας εξυπηρετεί για άμεσες παραγγελίες από Δευτέρα έως Σάββατο, 11πμ - 10μμ. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες μόνο οι προπαραγγελίες.×