Μια ιδέα γεννήθηκε μέσα από μία ανάγκη

Στην αναζήτηση της ιδανικής διατροφής για το παιδί μας, από τους πρώτους κιόλας μήνες της εγκυμοσύνης, αρχίσαμε την έρευνα. Η Έλενα, ως νηπιαγωγός άλλωστε, παρατηρούσε εδώ και χρόνια τις πραγματικές ανάγκες της καθημερινής παιδικής διατροφής. Έτσι πριν ακόμη γεννηθεί η κόρη μας, γεννήθηκε η ιδέα της Babyfood Joy!

Είναι γνωστό ότι τα παιδιά, στα πρώτα χρόνια της ζωής τους, χρειάζονται ενέργεια και κατάλληλους συνδυασμούς τροφών από όλες τις ομάδες τροφίμων για να αναπτύξουν σωστές διατροφικές συνήθειες για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Κάθε γονιός γνωρίζει. Το ποιοτικό σπιτικό φρέσκο φαγητό θέλει κόπο και χρόνο. Κάθε πολυάσχολος γονιός, που τον απασχολεί “τι θα φάει το παιδί του σήμερα”, έχει το δικαίωμα να του προσφέρει ποιοτικά και νόστιμα γεύματα, σα να βγήκαν μόλις από τη δική του κουζίνα. Αυτή την ανάγκη ήρθε να καλύψει η Babyfood Joy, θέτοντας στο τραπέζι μία πρωτοποριακή ιδέα διατροφής για τα παιδιά.

Μέσα από τα γεύματά μας, ελπίζουμε να προσφέρουμε σε όλη την οικογένεια μία γεύση ποιότητας, να μετατρέψουμε το φαγητό σε μία ευχάριστη εμπειρία και να κάνουμε τη ζωή σας ακόμη πιο εύκολη.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας είναι φρέσκια. Σαν την κουζίνα μας. Είμαστε μία ευαισθητοποιημένη ομάδα ανθρώπων, που είμαστε ταυτόχρονα και γονείς, και λειτουργούμε με ενσυναίσθηση, υπευθυνότητα και σεβασμό για το παιδί, για τους γονείς, για όλους!

Για το παιδί
Όλοι μας θέλουμε για το παιδί μας το καλύτερο. Γι’ αυτό αντιμετωπίζουμε τη διατροφή των παιδιών σας όπως των δικών μας. Δε σταματάμε ποτέ να ερευνούμε, να ελέγχουμε κάθε διαδικασία, να πιστοποιούμε την ποιότητά μας, για να προσφέρουμε μία ποιοτική πρόταση παιδικής διατροφής.

Για τους γονείς
Είναι υπέροχο να είσαι γονιός. Γι’ αυτό προσπαθούμε να κάνουμε τη ζωή σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη, από την παραγγελία και την παραλαβή των γευμάτων σας μέχρι τον εβδομαδιαίο προγραμματισμό, την υποστήριξη και την εξοικονόμηση χρόνου. Διαθέτουμε προσιτές τιμές σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα.

Για όλους
Φροντίζω το παιδί μου σημαίνει ότι νοιάζομαι και για τον κόσμο μέσα στον οποίο μεγαλώνει. Μέσα από τη δραστηριότητά μας, στηρίζουμε και βοηθάμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από φαγητό. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε πλήρως βιοδιασπώμενες συσκευασίες, από ίνες ζαχαροκάλαμου.

Οι συσκευασίες μας

Οι κύριες συσκευασίες μας είναι κορυφαίας ποιότητας, ελβετικής προέλευσης, πλήρως βιοδιασπώμενες από 100% ίνες ζαχαροκάλαμου. Απόλυτα ασφαλείς για εστίαση, φέρουν πιστοποιήσεις και δεν εκλύουν επικίνδυνες χημικές ουσίες και ενώσεις. Έχουν αντοχή σε ζεστά τρόφιμα μέχρι τους 220°C για οικιακό φούρνο και σε ψύξη μέχρι τους -25°C, ενώ είναι κατάλληλες και για ζέσταμα σε φούρνο μικροκυμάτων μέχρι τους 100°C. Για την ηλικιακή ομάδα 6-12 μηνών χρησιμοποιούμε τις απόλυτα ασφαλείς, διαφανείς και πλήρως βιοδιασπώμενες συσκευασίες από PLA, κατάλληλες για θερμοκρασίες μέχρι 40°C, για ζέσταμα σε μπεν μαρί ή κατσαρολάκι και ποτέ σε φούρνο ή φούρνο μικροκυμάτων. Η μεταφορά των γευμάτων πραγματοποιείται μέσα σε απολύτως κατάλληλους περιέκτες, που φέρουν τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις και διατηρούν τη θερμοκρασία των φαγητών.

Ανακαλύψτε τη διαφορά!

Δείτε πώς μετατρέπουμε καθημερινά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όσπρια, ψάρια και κρεατικά σε νόστιμο φαγητό για τα παιδιά.

Ανάμεσα σε τόσους διαφορετικούς συνδυασμούς συναρπαστικών γεύσεων, θα βρείτε σίγουρα κάτι που να αρέσει στο παιδί σας. Γνωρίστε τους!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

Πιστοποίηση ποιότητας
και ασφάλειας τροφίμων

Η πιστοποίηση της ποιότητας και της ασφάλειας των γευμάτων μας είναι το Α και το Ω σε κάθε μας διαδικασία.

Ακολουθούμε τις τελευταίες επιστημονικές διατροφικές προτροπές ειδικών για τη διατροφή των παιδιών, ενώ βρισκόμαστε σε διαδικασία ένταξης στο πλέον αναγνωρισμένο διεθνώς, πρότυπο ασφάλειας τροφίμων ISO 22000, που είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις αρχές HACCP.

Στην Babyfood Joy τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πραγματοποιούμε συνεχείς ελέγχους σε όλες τις πρώτες ύλες και στο τελικό προϊόν, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην επιλογή των προμηθευτών. Το νερό που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή των γευμάτων μας είναι φιλτραρισμένο.

Ακολουθούμε ευλαβικά αυστηρές διαδικασίες υγιεινής, καθαριότητας, αποστείρωσης και ασφάλειας στην παρασκευή, αποθήκευση και διάθεση των προϊόντων μας. Το μενού έχει καθοριστεί σε συνεργασία με ομάδα παιδιάτρων και διατροφολόγων.

Διαβάστε περισσότερα
Telephone Cart Info My Account Proceed Scroll Drag Horizontally Vegetables Legumes Meat Fish Soups Desserts Super Pulp Close Facebook Instagram

Η παραγγελία μου

Συνέχισε την παραγγελία σου

Πώς Λειτουργεί

ΒΗΜΑ 1ο

Το φαγητό έγινε παιχνιδάκι! Συνδεθείτε και δώστε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσα από το site μας ή τηλεφωνικά.

ΒΗΜΑ 2ο

Είτε παραγγείλατε μέρες πριν, είτε αυθημερόν, ο Chef μας ετοιμάζει το γεύμα σας την ημέρα παράδοσης, για να φτάσει στα χέρια σας ολόφρεσκο.

ΒΗΜΑ 3ο

Πάνω στην ώρα! Η παραγγελία σας παραδόθηκε. Καλή όρεξη, γιαμ γιαμ!

Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search
Η κουζίνα μας εξυπηρετεί για άμεσες παραγγελίες από Δευτέρα έως Σάββατο, 11πμ - 10μμ. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες μόνο οι προπαραγγελίες.×