Γεύματα

Όλα τα γεύματά μας είναι ημέρας! Διαλέγουμε καθημερινά ό,τι πιο φρέσκο και εκλεκτό! Ολόφρεσκα ελληνικά ψάρια ημέρας, νωπά κρέατα και πουλερικά από αυστηρά επιλεγμένους προμηθευτές, βιολογικά προϊόντα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Στην κουζίνα μας δεν υπάρχει φαγητό δεύτερης μέρας ή οτιδήποτε κατεψυγμένο.

Όλες οι πρώτες ύλες των γευμάτων της ηλικιακής ομάδας 6-12 μηνών αποτελούνται αποκλειστικά από πιστοποιημένα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας. Για τις ηλικιακές ομάδες 1-3 και 3-6+ ετών, πολλές από τις πρώτες ύλες είναι βιολογικής καλλιέργειας. Όμως, ακόμη και όσες δεν είναι, προέρχονται από αυστηρά επιλεγμένους προμηθευτές και υπόκεινται σε συνεχείς ελέγχους, για τη διασφάλιση της κορυφαίας ποιότητας κάθε γεύματος.

Τα γεύματα παρασκευάζονται στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα της Babyfood Joy, η οποία πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές λειτουργίας. Ακολουθούμε ευλαβικά αυστηρές διαδικασίες υγιεινής, καθαριότητας, αποστείρωσης και ασφάλειας στην παρασκευή, αποθήκευση και διάθεση των προϊόντων μας. Μαγειρεύουμε το φαγητό αργά, με παραδοσιακό τρόπο, σε κατσαρόλες, γάστρες ή στον ατμό, χωρίς να χρησιμοποιούμε χύτρες ταχύτητας, φριτέζες ή γκριλ.

Το μενού μας έχει καθοριστεί σε συνεργασία με παιδίατρο και διατροφολόγο. Tο επιμελούνται έμπειροι επαγγελματίες Chef, που έχουν και οι ίδιοι τους παιδιά και γνωρίζουν καλά τις καθημερινές ανάγκες της παιδικής διατροφής, δημιουργώντας ποιοτικά γεύματα άριστης ποιότητας, με συνδυασμούς τροφίμων από πολλές κατηγορίες. Η κύρια επιμέλεια του μενού και των γευμάτων πραγματοποιείται από τον Chef Σωκράτη Αντωνιάδη.

Στην κουζίνα μας δεν υπάρχει τίποτα κατεψυγμένο. Ο επαγγελματικός μας εξοπλισμός ούτε καν περιλαμβάνει καταψύκτες, παρά μόνο συντήρηση, για την αποθήκευση των πρώτων υλών. Προμηθευόμαστε καθημερινά νωπά ψάρια, κρέατα και πουλερικά από αυστηρά επιλεγμένους προμηθευτές, φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Διαθέτουμε αποκλειστικά φρέσκο φαγητό ημέρας που παρασκευάζεται με ολόφρεσκες πρώτες ύλες.

Μπορείτε να παραγγείλετε το γεύμα σας είτε αυθημερόν είτε την προηγούμενη ημέρα, να δηλώσετε την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα παράδοσης και εμείς θα το φέρουμε στην πόρτα σας πάνω στην ώρα! Μάλιστα αν πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας εκ των προτέρων, μέχρι και τις 9:00μμ το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, μπαίνετε στο σύστημα επιβράβευσης Babyfood Joy και κερδίζετε πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενη παραγγελία σας (βλ. Σύστημα Επιβράβευσης).

Αν έχετε γνώση ή υποψία κάποιας πιθανής αλλεργίας του παιδιού σας, πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε παραγγελία, προτείνουμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με ενδεχόμενες αλλεργιογόνες ουσίες που μπορεί να περιέχονται σε κάποια από τα γεύματά μας. Σε κάθε προϊόν που προσφέρουμε, αναγράφουμε αναλυτικά τα συστατικά του και με έντονα τονισμένα γράμματα αναφέρουμε τροφές που θεωρούνται από τη νομοθεσία ως αλλεργιογόνες.

Ειδικά στα βρέφη που έχουν κλείσει τους 6 μήνες και σχεδιάζουν οι γονείς να εισαγάγουν στην διατροφή τους στέρεες τροφές (δηλαδή οποιαδήποτε άλλη τροφή εκτός του γάλακτος) είναι απαραίτητο να δίνουν τροφές (είδος, ποσότητα, συχνότητα) μόνο αφού συμβουλευθούν και έχουν την σύμφωνη γνώμη του οικείου τους παιδιάτρου. Αλλά και στις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες η σύμφωνη γνώμη του παιδιάτρου είναι πάντα απαραίτητη. Μην πιέσετε ποτέ το παιδί σας, να φάει κάτι που βλέπεται ότι του προκαλεί συμπτώματα αλλεργικής αντίδρασης. Σε τέτοια περίπτωση ενημερώστε αμέσως τον παιδίατρό σας.

Η πιστοποίηση της ποιότητας και της ασφάλειας των γευμάτων μας είναι το Α και το Ω σε κάθε μας βήμα. Βρισκόμαστε σε διαδικασία ένταξης στο πλέον αναγνωρισμένο διεθνώς, πρότυπο ασφάλειας τροφίμων ISO 22000. Ακολουθούμε ευλαβικά αυστηρές διαδικασίες υγιεινής, καθαριότητας, αποστείρωσης και ασφάλειας στην παρασκευή, αποθήκευση και διάθεση των προϊόντων μας και πραγματοποιούμε διαρκείς ελέγχους στην κουζίνα μας, στις πρώτες ύλες και στο τελικό προϊόν.

Παραγγελίες

Η διαδικασία είναι εύκολη. Γίνεστε μέλος με την εγγραφή σας και, αφού δείτε το μενού για την ηλικιακή ομάδα που σας ενδιαφέρει, προσθέτετε στο καλάθι αγορών το γεύμα ή τα γεύματα που επιθυμείτε. Αν είστε ήδη μέλος, κάνετε σύνδεση με τον κωδικό σας.

Για να παραγγείλετε online, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, οπότε αν είστε νέος χρήστης χρειάζεται να κάνετε εγγραφή. Έτσι έχετε πρόσβαση στις παραγγελίες σας ανά πάσα στιγμή και μπορείτε να τις διαχειριστείτε εύκολα και γρήγορα.

Ναι, σας δίνουμε και τη δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας, καλώντας στο 210 8040003, Δευτέρα-Σάββατο, 9:00 – 17:00 (ώρες διανομής 11:00 – 17:00).

Μόλις ολοκληρώσετε επιτυχώς τη διαδικασία παραγγελίας, θα εμφανιστεί ενημερωτικό μήνυμα στη σελίδα μας, ενώ με το πέρας της συναλλαγής θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης.

Πατώντας πάνω στο κουμπί “ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΑΣ;”, μπορείτε να εισάγετε  το όνομα χρήση ή το e-mail σας και θα σας αποστείλουμε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε νέο κωδικό. Χρησιμοποιώντας το νέο κωδικό θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Διαθέτουμε πέντε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής για να χρησιμοποιήσετε αυτόν που σας εξυπηρετεί περισσότερο.

  • Με μετρητά κατά την παράδοση
  • Με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας μέσα από το site μας (Visa, MasterCard, Maestro, UnionPay)
  • Με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας κατά την παράδοση (Visa, MasterCard, Maestro, UnionPay)
  • Μέσω Paypal
  • Με εξαργύρωση κουπονιών της Ticket Restaurant κατά την παράδοση

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, και εφόσον δεν έχει εκτελεστεί (δηλαδή δεν έχει εκδοθεί παραστατικό πώλησης), θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, καλώντας στο 210 8040003. Αλλαγή ή ακύρωση παραγγελίας δεν γίνεται μετά την αποστολή της από το κατάστημα.

Μετά την ακύρωση της παραγγελίας, θα πραγματοποιηθεί πίστωση του ποσού στην πιστωτική σας κάρτα.

Το σύστημα επιβράβευσης ισχύει για όλες τις παραγγελίες που δίδονται ηλεκτρονικά, το αργότερο μέχρι και τις 9:00μμ το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Με κάθε 1€ αγορών, 1 πόντος προστίθεται στο λογαριασμό σας. Μόλις συμπληρώσετε τουλάχιστον 30 πόντους, μπορείτε να τους εξαργυρώσετε κερδίζοντας 3€ έκπτωση στην επόμενη παραγγελία σας. Μπαίνοντας στο my account μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή όλο το ιστορικό των παραγγελιών σας, καθώς και πόσους πόντους διαθέτετε.

Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, αν έχετε αρκετούς πόντους στο λογαριασμό σας, εμφανίζεται ένα μήνυμα το οποίο σας ρωτά αν θέλετε να εξαργυρώσετε τους πόντους στην τρέχουσα αγορά σας. Πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στο μήνυμα αυτό, η έκπτωση εφαρμόζεται απευθείας στο υπόλοιπό σας.

Παράδοση

Μέσω του συστήματος tracking που έχουμε αναπτύξει στη σελίδα μας, μπορείτε να δείτε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας. Με την ολοκλήρωσή της, εμφανίζεται στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας μας το κουμπί ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, για να την εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα. Ο χρόνος κατά τον οποίο το σύστημα δείχνει ότι η παραγγελία βρίσκεται στον δρόμο προς παράδοση είναι καθαρά ενδεικτικός και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την αναμετάδοση σε ζωνταντό χρόνο της θέσης του διανομέα στον δρόμο.

Φυσικά! Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας σε όποια διεύθυνση επιθυμείτε. Αφού κάνετε σύνδεση στο λογαριασμό σας, προσθέστε τη νέα διεύθυνση στο πεδίο “Οι διευθύνσεις μου”, όπου μπορείτε είτε να τη διατηρήσετε ως δευτερεύουσα είτε να τη δηλώσετε ως κύρια. Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε όσες διευθύνσεις επιθυμείτε και να επιλέγετε (με το βελάκι) κατά το check out αυτήν στην οποία θέλετε να γίνει η αποστολή της συγκεκριμένης παραγγελίας.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να αλλάξετε την παραγγελία σας, μέχρι τις 11:00 π.μ.

Η παραγγελία σας παραδίδεται την ώρα που εσείς έχετε δηλώσει μέσα στο πλαίσιο λειτουργίας μας, Δευτέρα – Σάββατο, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το βράδυ.

Στην προσπάθειά μας να διασφαλίσουμε κορυφαία ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση, και καθότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της δραστηριότητάς μας, στην παρούσα φάση δραστηριοποιούμαστε σε συγκεκριμένη γεωγραφική ζώνη κάλυψης, με στόχο να την αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο. Τη δεδομένη στιγμή, εξυπηρετούμε τις εξής περιοχές: Κηφισιά, Μελίσσια, Μαρούσι, Βριλήσσια, Νέα Πεντέλη και Παλαιά Πεντέλη.

Συσκευασίες

Οι κύριες συσκευασίες μας είναι κορυφαίας ποιότητας, ελβετικής προέλευσης, πλήρως βιοδιασπώμενες από 100% ίνες ζαχαροκάλαμου. Απόλυτα ασφαλείς για εστίαση, φέρουν πιστοποιήσεις και δεν εκλύουν επικίνδυνες χημικές ουσίες και ενώσεις. Έχουν αντοχή σε ζεστά τρόφιμα μέχρι τους 220°C για οικιακό φούρνο και σε ψύξη μέχρι τους -25°C, ενώ είναι κατάλληλες και για ζέσταμα σε φούρνο μικροκυμάτων μέχρι τους 100°C. Για την ηλικιακή ομάδα 6-12 μηνών χρησιμοποιούμε τις απόλυτα ασφαλείς, διαφανείς και πλήρως βιοδιασπώμενες συσκευασίες από PLA, κατάλληλες για θερμοκρασίες μέχρι 40°C, για ζέσταμα σε μπεν μαρί ή κατσαρολάκι και ποτέ σε φούρνο ή φούρνο μικροκυμάτων. Η μεταφορά των γευμάτων πραγματοποιείται μέσα σε απολύτως κατάλληλους περιέκτες, που φέρουν τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις και διατηρούν τη θερμοκρασία των φαγητών.

Οι κύριες συσκευασίες μας ενδείκνυνται και για ζέσταμα σε φούρνο μικροκυμάτων μέχρι τους 100°C. Όμως για τις συσκευασίες της ηλικιακής ομάδας 6-12 μηνών απαγορεύεται η χρήση φούρνου ή φούρνου μικροκυμάτων, για τις οποίες προτείνουμε ζέσταμα σε μπεν μαρί ή κατσαρολάκι μέχρι τους 40°C. Σε κάθε περίπτωση, συνιστούμε να αποφεύγετε το ζέσταμα του φαγητού σε φούρνο μικροκυμάτων.

Όλες μας οι συσκευασίες είναι πλήρως βιοδιασπώμενες, κατασκευασμένες είτε από 100% ίνες ζαχαροκάλαμου, είτε από PLA. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε πλήρως ανακυκλώσιμες χαρτοσακούλες και σε καμία περίπτωση πλαστικές.

Δεν βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο παρακάτω email:

info@babyfood.gr

Telephone Cart Info My Account Proceed Scroll Drag Horizontally Vegetables Legumes Meat Fish Soups Desserts Super Pulp Close Facebook Instagram

Η παραγγελία μου

Συνέχισε την παραγγελία σου

Πώς Λειτουργεί

ΒΗΜΑ 1ο

Το φαγητό έγινε παιχνιδάκι! Συνδεθείτε και δώστε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσα από το site μας ή τηλεφωνικά.

ΒΗΜΑ 2ο

Είτε παραγγείλατε μέρες πριν, είτε αυθημερόν, ο Chef μας ετοιμάζει το γεύμα σας την ημέρα παράδοσης, για να φτάσει στα χέρια σας ολόφρεσκο.

ΒΗΜΑ 3ο

Πάνω στην ώρα! Η παραγγελία σας παραδόθηκε. Καλή όρεξη, γιαμ γιαμ!

Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search
Η κουζίνα μας εξυπηρετεί για άμεσες παραγγελίες από Δευτέρα έως Σάββατο, 11πμ - 10μμ. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες μόνο οι προπαραγγελίες.×